NPO laat 100 mensen meedenken over Songfestival

De organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 laat 100 mensen meedenken over het Songfestival in Rotterdam. De zogeheten ‘Magic 100’ is een groep van 100 bekende en onbekende mensen, die mogen meedenken over de creatieve invulling van het evenement. Dat meldt het AD vandaag.

Volgens Songfestival-baas Sietse Bakker worden de plannen vaak door een klein groepje gemaakt. “Dat konden wij ook doen, maar dat is niet wie wij als Nederlanders zijn”, zegt hij in het AD. “Als we een visitekaartje willen afgeven, moet dat met elkaar tot stand zijn gekomen”, vervolgt Sietse.

De samenwerkende organisaties NPO, NOS en AVROTROS hebben onder andere museumdirecteuren, modeontwerpers en trendsetters uitgenodigd om mee te denken. In de ‘Magic 100’ zitten onder andere Pride-directeur Lucien Spee, stand-upcomedian Howard Komproe en SCP-directeur Kim Putters.

Foto: Eurovision.tv

3 comments on “NPO laat 100 mensen meedenken over Songfestival

  1. Harry Hondsmerk schreef:

    Al 50 jaar fan, en 2 jaar geleden eindelijk de show live gezien in Lissabon, helemaal geweldig, een droom is uitgekomen 😄 Ik zou enorm graag mee willen denken, laat mij 1 van de 100 zijn. 🤞Harry Hondsmerk 😄🤗

  2. Jos Stift schreef:

    Helemaal te gek en ik wil dan ook gelijk mij hiervoor aanmelden. Want ik woon in Delft dichtbij Rotterdam en ik ben een hele grote fan van het songfestival en heb al meerdere ideeen

  3. Johannes schreef:

    Me too, grootste fan!

Geef een reactie