NTR met nieuw programma De Klas

De NTR komt vanaf zondag 13 en 20 mei met het speciale NTR-programma De Klas. In het programma De Klas krijgt een groep leerlingen een bijzondere les van een ongewone leerkracht. Gastdocenten Erben Wennemars en columnist en schrijver Özcan Akyol behandelen universele thema’s als succes en opvoeding.

Thema’s waar ze persoonlijk iets mee hebben. Wat is dat nou eigenlijk: ‘succes’? Hoe krijg je het en durf je daar alles voor op te geven? Hun BN’er schap maakt op de leerlingen in eerste instantie weinig indruk, “hebben jullie eigenlijk enig idee wie ik ben?”.

Maar het aanstekelijke enthousiasme van Erben en de scherpe en soms confronterende vragen van Eus zorgen ervoor dat de leerlingen uiteindelijk openhartig hun verhaal doen, hun mening durven geven en onzekerheden, hoop en dromen met elkaar delen.

Het programma is vorig jaar met groot succes uitgezonden bij de VRT in België. Daar behandelden bekende gastdocenten als o.a. Tom Waes, Erik van Looy en Philippe Geubels thema’s als Geld, Geweld en Humor.

De Klas met Erben Wennemars over ‘Succes’, zondag 13 mei om 21.30 uur op NPO 1
De Klas met Özcan Akyol over ‘Opvoeden’, zondag 20 mei om 21.30 uur op NPO 1

Foto: NTR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *