Obama’s tekenen exclusief contract met Netflix

Barack en Michelle Obama hebben een exclusieve deal gesloten met streamingdienst Netflix, zo maakt het bedrijf maandag bekend. De voormalige president van de Verenigde Staten gaat films en series produceren voor Netflix.

De deal hing al een tijdje in de lucht maar is nu bevestigd door het bedrijf. “Het kleine geluk tijdens de periode van het presidentschap haalden we uit het ontmoeten van zoveel fascinerende mensen uit alle lagen van de bevolking en hen te helpen hun ervaringen met een breder publiek te delen. Daarom zijn Michelle en ik zo enthousiast om samen te werken met Netflix.” laat Obama weten.

Ook Michelle Obama verheugd zich op de samenwerking met Netflix. “Barack en ik zijn altijd blijven geloven in de kracht van het vertellen van verhalen, om ons te inspireren en om ons na te laten denken over de wereld om ons heen, zodat we onze harten kunnen openstellen voor de anderen om ons heen. Netflix sluit naadloos aan voor de verhalen die wij willen delen en we kijken er naar uit om aan de slag te gaan.”

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *