Oh wat een jaar! begint meteen goed

Linda de Mol is terug met Oh wat een jaar! Zaterdagavond keerde het spelletjesprogramma terug naar het jaar 1980. In totaal wist Linda zeker 1.466.000 mensen te bereiken. Hiermee wist Linda met gemak haar concurrenten achter zich te laten. Met deze kijkcijfers staat Linda op plek twee in het kijkcijferoverzicht.

Art Rooijakkers had hierdoor geluk. Hij wist ook veel kijkers vast te houden. Zijn programma, Praat Nederlands met me, scoorde 1.325.000 miljoen kijkers. Een week eerder keken er ook al 1.117.000 kijkers. Met de huidige kijkcijfers staat Art op plek drie in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt hiermee uit op 23,9 %.Β 

SBS6 stond er maar weer bij en keek er naar. Om 20.00 uur zond de commerciΓ«le zender Dance As One uit. Helaas keken er weer weinig mensen naar deze dansshow. In totaal wist het Dance As One slechts 199.000 kijkers te bereiken. Hierdoor staat het programma niet in het kijkcijferoverzicht.

Een herhaling van Waar is de Mol? deed het met 244.000 kijkers een stukje beter. Daarna liepen de kijkcijfers op tot 578.000 kijkers voor Hart van Nederland. In de ban van de trouwring, van Kees Tol, wist daarna nog 142.000 kijkers te bereiken. Zijn programma verhuisde vorige week naar de later zaterdagavond. Maar ook hier bereikt de presentator niet veel kijkers.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Foto: Roy Beusker

Geef een reactie