Olcay Gulsen doet mee aan Boxing Stars 2019

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentatrice Olcay Gulsen is één van de kandidaten van Boxing Stars 2019. Dit maakte zij woensdagavond live bekend in de grote finale van het eerste seizoen. In het eerste seizoen was Olcay te zien als co-presentatrice van Ruben Nicolaï. Hij moet nu op zoek naar een nieuwe co-presentatrice.

Naast Olcay dook ook de naam van Maxim Hartman op. De verslaggever gaf meerdere keren aan graag in de boksring te willen staan. Of hij zich ook aan zijn woord houdt is nog niet bekend. Hij zat in dit seizoen veilig achter glas om de verschillende bokswedstrijden van commentaar te voorzien.

In deze finale stonden drie gevechten centraal. Bij de vrouwen wist Jessy Jazz te winnen van Saar. In de categorie mannen lichtgewicht kwam Rein als winnaar uit de bus. Hij zou boksen tegen Dan. Maar hij viel vorige week uit door een scheurtje in zijn biceps. Michael nam zijn plek in de finale over. In de categorie mannen zwaargewicht stonden Joey en Juvat tegenover elkaar. Deze wedstrijd werd gewonnen door Juvat.

Na de drie gevechten maakte Ruben bekend dat er een tweede seizoen aan komt. Wanneer het tweede seizoen op televisie te zien zal zijn is nog niet bekend. Dit seizoen was nu niet echt een succes te noemen. De kijkcijfers waren alles behalve hoog te noemen. Vorige week keken er maar 241.000 mensen naar de tweede halve finale.