Ontknoping Penoza II: Carmen ontdekt de waarheid

d6a50ef7-fe22-4dd4-8641-0acbf809a925Met de dood van Pamela op haar geweten zit Carmen dieper in de problemen dan ooit. Haar plan om het kapitaal van haar vader (in de persoon van Simon Zwart) naar zich toe te trekken mislukt volledig als Zwart door de politie bevrijd wordt en meteen wordt gearresteerd op verdenking van witwassen.

Met iedereen op wie ze terug zou kunnen vallen dood is of achter de tralies zit en met haar vader op sterven, staat Carmen er helemaal alleen voor. Als alle hoop verloren lijkt, ontdekt Carmen iets dat alles dat ze ooit voor waar heeft aangenomen op zijn kop zet.

Bejubeld, bekroond en internationaal succesvol drama

De eerste PENOZA -serie, die in het najaar van 2010 is uitgezonden, werd met veel enthousiasme en lof ontvangen door zowel kijker als critici. Naast diverse nominaties voor o.a. het scenario en een Beeld en Geluid Award voor hoofdrolspeelster Monic Hendrickx, is de serie inmiddels ook in het buitenland een feit. Endemol Polen produceerde een Poolse remake voor het Poolse Canal+ (KREWZKRWI getiteld). Ook in de USA wordt er momenteel aan een remake van PENOZA gewerkt (RED WIDOW). Deze zal al komend voorjaar bij ABC te zien zijn. Het eerste seizoen van PENOZA is eveneens uitgezonden op de Belgische televisie (Publieke één) en ook uit andere Europese landen is inmiddels interesse in de hitserie getoond. Aan PENOZA II schreven, naast Pieter Bart Korthuis, ook Maarten Lebens, Karin van der Meer en Franky Ribbens. Het tweede deel van de serie telt 10 afleveringen die allen wederom geregisseerd worden door Diederik van Rooijen. PENOZA wordt geproduceerd door NL Film i.s.m. de KRO

Bekijk hier de promo van vanavond:

Penoza II zondag 20 januari 2013 rond 20.30 uur op Nederland 3,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *