Ook Buddy Vedder verlaat GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) moet het binnenkort zonder Buddy Vedder doen. De acteur stopt met zijn rol van Rover Dekker. Dit nieuws werd woensdagavond in RTL Boulevard bekend gemaakt. Ruim 2,5 jaar was Buddy te zien als Rover. In de zomer-cliffhanger van 2015 kwam Rover met zijn moeder Linda (Babette van Veen) naar Meerdijk.

Momenteel heeft Rover het niet makkelijk. De liefde van zijn leven, Kimberly (Britt Scholte), is vreemd gegaan. Als wraak besloot Rover om naaktfoto’s van Kimberly online te zetten. Nadat dit nieuws uitkwam wilde Kimberly niets meer van Rover weten. Zelf ging Rover diep door het stof. Maar de relatie met Kimberly lijkt onherstelbaar beschadigd. 

Het is momenteel ook een leegloop bij GTST. In het begin van het huidige seizoen verliet Marjolein Keuning ook al de soapserie van RTL 4. Haar personage Maxime overleefde de dramatische brand niet. Kort daarna verlieten ook Jord Knotter (Job in GTST) en Bart Oomen (Bill) de soapserie.

Volgende week zal Buddy voor het laatst te zien zijn. Zijn personage Rover wil zijn leven in Meerdijk achter zich laten. Hij zoekt contact met zijn vader Bill. In een mail vroeg Rover om naar hem in Canada toe te gaan. Of Rover ook op die manier GTST verlaat is nog niet helemaal duidelijk. Zijn soapzus Sam (Stijn Fransen) zal Buddy zeker gaan missen op de set.

Buddy stopt overigens niet helemaal met acteren. Hij is namelijk te zien in de Christmas Show van Carlo Boszhard. Hierin speelt Buddy een belangrijke rol. Daarnaast zijn ook Glennis Grace, Holly Mae Brood, Martijn Fischer en natuurlijk Carlo zelf. The Christmas Show voorstellingen zijn op 23 en 24 december 2017 in het Ziggodome.

Buddy wil zich in de toekomst meer met presenteren bezig gaan houden. Momenteel is hij iedere zaterdagochtend te zien als presentator van de Kids top 20. Daarnaast presenteert hij met Romy Monteiro het muziekprogramma Lang leve de muziekshow. Dit programma is iedere zaterdagavond om 19.25 uur te zien op NPO 3.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *