‘Opnames Holland’s Got Talent starten in september’

Holland’s Got Talent (HGT) gaat vanaf september weer op zoek naar uniek talent. Dit nieuws is te lezen op de website van Blue Circle. Het nieuwe seizoen loopt waarschijnlijk tot februari of maart 2019. De kans is groot dat het nieuwe seizoen vanaf november of december te zien is bij RTL 4.

In het nieuwe seizoen zijn een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo zit Paul de Leeuw voor het eerst in de jury. Hij neemt de plek van Gordon over. Ook heeft HGT een nieuwe presentator. Humberto Tan neemt het stokje over van Johnny de Mol. Johnny stapt later dit jaar over van RTL naar SBS. Daarom moest HGT op zoek naar een nieuwe presentator. 

Wie er nog meer in de jury zitten is nog niet helemaal duidelijk. Chantal Janzen, Angela Groothuizen en Dan Karaty waren in het laatste seizoen te zien als juryleden. Of zij opnieuw achter de jurydesk zullen gaan zitten is nog even afwachten. Angela was te zien als jurylid in het muziekprogramma It Takes 2. Dan zat in de jury van het dansprogramma Time 2 Dance.

Wel is inmiddels duidelijk dat Chantal wel in een ander programma in de jury zal gaan zitten. In de nieuwste talentenjacht, The Project Talent, is Chantal één van de drie juryleden. Naast haar zullen Roel van Velzen en Caro Emerald te zien zijn.

Iedereen die talent heeft kan zich aanmelden via de website van RTL. De audities zullen waarschijnlijk weer in theater De Spiegel in Zwolle worden opgenomen. De Spiegel was al vaker het theater voor de audities van HGT. Het vorige seizoen werd gewonnen door dansgroep The Fire.

Of het nieuwe seizoen van HGT ook daadwerkelijk vanaf november te zien is, is nog niet bekend gemaakt. 

Foto: BNN-VARA / Olivier Thijssen

Geef een reactie