Opnieuw een miljoenenpubliek voor Beste zangers

Zaterdagavond was het weer tijd voor Beste zangers. Het was de tweede keer dat Beste zangers terugblikte op tien jaar Beste zangers. Zo werd er onder andere teruggeblikt op seizoen acht, negen en tien. Zo kwamen de meiden van OG3NE weer voorbij. Ook Jan Keizer was weer te zien en te horen. Hij zong het nummer Oops I Did It Again op geheel eigen wijze.

Maar er werd op volop teruggeblikt op het laatste seizoen. In totaal zagen 1.041.000 mensen hoe onder andere Tania Kross weer te horen was. Vooral haar duet met Tommie Christiaan was erg bijzonder. Zangeres Maan kwam ook meerdere malen voorbij. Een week eerder keken er ook al 1.244.000 mensen naar de hoogtepunten van Beste zangers. Met deze kijkcijfers staat Beste zangers op plek drie in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor AVROTROS komt uit op 22,9 %. 

In de vooravond herhaalde NPO 1 de natuurserie Planet Earth II. Deze natuurserie van de EO was om 19.00 uur te zien. De eerste aflevering werd meteen bekeken door 708.000 kijkers. Met deze kijkcijfers staat Planet Earth II op plek acht in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de EO komt uit op 23,2 %.

RTL 4 herhaalde weer drie programma’s. Vanaf 20.00 uur was het eerst tijd voor Ik hou van Holland. Daar keken in totaal 669.000 mensen naar. Daarna keken er 610.000 mensen naar Het zijn net mensen en nog eens 443.000 kijkers keken er naar het Collectief geheugen.

Bij SBS6 kon de kijker genieten van Raiders of the lost Ark. Deze avonturenfilm komt uit het jaar 1981. Onder andere Harrison Ford, Karen Allen en Paul Freeman spelen de hoofdrol. Rond 20.30 uur keken er dan 405.000 mensen naar deze film. Dat is goed voor een marktaandeel van 8,8 %.

NPO 3 zette ook in op films. Zij kozen ervoor om Alles is familie uit te zenden om 20.00 uur. Onder andere Carice van Houten en Thijs Römer spelen de hoofdrol. In totaal keken er dan ook weer 283.000 mensen naar deze film. Later op de avond, rond 23.50 uur werd Phileine zegt sorry uitgezonden. Deze film met Michiel Huisman en Kim van Kooten werd nog bekeken door 100.000 mensen.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Bekijk Beste zangers terug via TVblik. 

Foto: AVROTROS

2 comments on “Opnieuw een miljoenenpubliek voor Beste zangers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *