Opnieuw miljoenenpubliek voor Kassa in de vooravond

Zaterdagavond 19.05 uur was het weer tijd voor Kassa. Het consumentenprogramma van BNNVARA wist gisteren weer 1.097.000 mensen te bereiken. Deze kijkers lieten zich weer informeren met consumentennieuws. Voor veel kijkers start de zaterdagavond met Kassa. Dat is iedere week weer zichtbaar aan de kijkcijfers. Vorige week keken er namelijk ook al 1,3 miljoen mensen.

In de aflevering van gisteren kwam Amber ook weer voorbij. De 21-jarige Sjoerd riep de hulp van Amber in. Wegens zijn handicap wilde Sjoerd graag een elektrische rolstoel. Helaas werkte de gemeente niet echt mee. Voor Amber was het duidelijk en zij wilde verhaal gaan halen. Maar het duurde vrij lang voordat de gemeente doorhad waar het nu echt om ging. Met een oplossing kwam de desbetreffende gemeente niet. 

Maar live in de uitzending kwam Sjoerd ineens binnen rijden. Hij zat in een elektrische rolstoel. Zelf was Sjoerd maar wat blij met dit nieuws. Dankzij Kassa en de Belbus van Amber is er eindelijk goed nieuws voor hem. Volgende week zal Sjoerd de juiste elektrische rolstoel krijgen. Na de uitzending ging Facebook ook nog even live door op Facebook. Zo kreeg je als kijker een kijkje achter de schermen.

De commerciële zenders hadden weer eens het spreekwoordelijke nakijken. Dat is vrijwel iedere week zo. RTL 4 begon haar vooravond voorzichtig met 441.000 kijkers voor Eigen huis en tuin. Daarna keken er nog 433.000 mensen naar de weekendeditie van RTL Boulevard.

SBS6 zond even na 18.00 uur De 20… uit. In totaal keken daar week 170.000 mensen naar. Daarna was het weer tijd om te kunnen lachen om de home video’s van Wietze de Jager. Rond 19.00 uur wist hij nog 294.000 mensen te bereiken. Na het lachen liepen de kijkcijfers voorzichtig op, maar echt veel werden het er niet. Topper Gezocht! kon namelijk rekenen, vanaf 20.00 uur, op slechts 339.000 kijkers.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Foto: BNNVARA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *