‘Oscar Aerts mogelijk terug in GTST’

Maandagavond ging Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) weer van start. De eerste aflevering was meteen één van de spannendste aflevering ooit. Veel inwoners zaten gevangen in Boks waar brand uitbrak. Gelukkig wisten veel inwoners op tijd het brandende gebouw te verlaten. Helaas viel er wel één dodelijk slachtoffer: Maxime (Marjolein Keuning).

Nu bestaat er een kans dat acteur Oscar Aerts terug keert in GTST. Hij speelde de rol van Vincent Muller, de zoon van Maxime. Nadat het geheim van Maxime uit kwam, wilde Vincent maar één ding: weg uit Meerdijk. Hij besloot zijn succes in Amerika te zoeken. Eerst samen met Lucas (Ferry Doedens), maar die keerde al snel weer terug uit Amerika. 

Of Oscar ook daadwerkelijk terugkeert is nog niet bekend gemaakt. Daarnaast bestaat er ook een kans dat Stefano Sanders (Bas Muijs) terugkeert naar Meerdijk. Hij is de halfbroer van Maxime, maar kenden elkaar nog niet zo lang. De andere broer, Marcus (Hugo Metsers), zou ook terug kunnen keren. Hij verliet kort geleden Meerdijk samen met zijn nieuwe liefde Malena (Miryanna van Reeden).

Naast Maxime is er nog een dodelijk slachtoffer. Dit bleek een man te zijn die door Anton (Joep Sertons) gered werd. Helaas kwam de hulp voor deze man te laat. Ook zijn er nog twee zwaar gewonden gevallen. Bill (Bart Oomen) raakte zwaar gewond tijdens de brand. De kans dat hij er bovenop komt, is groot. Rikki (Robin Martens) raakte ook zwaar gewond. Haar luchtpijpen zijn verbrand en er bestaat een kans dat zij dit niet overleefd.

Kortom er zijn nog veel onduidelijkheden. Het nieuwe seizoen van GTST is meteen met spanning van start gegaan. De verhaallijn rondom de brand zal nog lang centraal staan. Welke gevolgen dit voor het huidige seizoen heeft, moet nog maar even blijken.

Lees hier meer over het vertrek van Maxime.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Foto: RTL Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *