Paul de Leeuw sluit kerst in stijl af

De kerstdagen zitten er alweer bijna op. Hoe kun je de feestdagen beter afsluiten dan met Paul de Leeuw. Dit keer niet met een Ranking The Stars special, maar met een heuse kerstquiz. De presentator is dinsdagavond te zien in de quiz; De Leeuw tuigt af! Deze kerstquiz zal geleid gaan worden door Roelof de Vries. Hij zal in deze kerstquiz de vragen gaan stellen.

Twee teams van Bekende Nederlanders (BN-ers) nemen het tegen elkaar op. Al hun hoogte én diepte punten komen aan bod. Zo is onder andere Dionne Stax te zien. Zij kwam dit jaar in het nieuws in verband met haar mogelijke affaire met Humberto Tan. De berichtgeving hierover maakte overuren. In bijna alle media was dit nieuws wekenlang voorpagina nieuws. 

Daarnaast is Rogier van der Linden te gast. Hij werd bekend dankzij zijn deelname aan Gordon gaat trouwen… maar met wie? Hij stond bijna voor het altaar toen Gordon in de laatste aflevering besloot om niet te trouwen. Rogier bleef toen, net als de andere finalist Manuel, alleen achter. Hij heeft wellicht veel te vertellen over zijn deelname aan het trouwprogramma.

De andere BN-ers die mee doen aan deze kerstquiz zijn; Olga Zuiderhoek, John de Wolf, Shirma Raus en Ajouad El Miloudi. Zij zullen het gaan opnemen in een grappige kerstquiz. Alles om maar even lekker uit te kunnen buiken van het kerstfeest.

Vanaf 21.30 uur is De Leeuw tuigt af! te zien bij BNNVARA op NPO 1. Deze kerstquiz is ruim een uur lang te zien. Voordat de kerstquiz van start gaat, kan de kijker eerst genieten van de theatervoorstelling van Lenette van Dongen. Het wordt een kerstavond om te lachen.

De Leeuw tuigt af! is tweede kerstdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Foto: Olivier Thijssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *