Qmusic start met Foute maand

Qmusic is vandaag gestart met de Foute maand. De hele maand staat in het teken van foute hits, de guilty pleasures uit de muziekgeschiedenis.

Het is de opmaat naar de Top 500 van het Foute Uur en de afsluitende Foute Party eind juni. Bij de Foute Maand hoort ieder jaar ook een anthem en die is dit jaar in handen van Tino Martin.

Mattie en Marieke maakten vrijdag in hun ochtendshow bekend dat ‘Zij Weet Het’ van Tino Martin uitgeroepen is tot Foute Anthem 2019.

Het nummer wordt de hele maand extra veel gedraaid op Qmusic. Tino Martin volgt hiermee ‘Atemlos Durch Die Nacht’ van Helene Fischer op, het Foute Anthem van vorig jaar. Tino Martin reageerde heel blij op het horen van het nieuws: “Mijn dag kan niet meer stuk, wat geweldig! Ik trek even een fles champagne open.”

Het nummer ‘Zij Weet Het’ is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in de Tipparade van de Top 40. Het is de allereerste notering in deze lijst voor Tino Martin, de zanger die al jaren volle zalen trekt maar tot nu toe nog geen Top 40-hit scoorde.

Foto: Qmusic

Geef een reactie