Qmusic start met nieuw radiospel De Uitverkorene

Qmusic is vandaag begonnen met een nieuw radiospel waarbij de winnaar allang bekend is. Iemand in Nederland heeft 10.000 euro gewonnen, maar diegene weet het zelf nog niet. In het nieuwe baanbrekende radiospel gaat Qmusic op zoek naar De Uitverkorene.

Een gerenommeerde privédetective heeft in opdracht van de radiozender willekeurig iemand geselecteerd die De Uitverkorene is. Elke dag worden op de radio hints gegeven. De Uitverkorene hoeft zich alleen maar te melden bij Qmusic en ontvangt dan 10.000 euro.  


Mattie Valk laat weten: “Het toffe aan dit spel is dat iedereen de winnaar kan zijn. Je doet mee aan een spel waarvoor je je niet hoeft op te geven. Als je jezelf herkent in de hints, hoef je alleen maar even te bellen om te checken of je De Uitverkorene bent. Het is een soort omgekeerde wereld, want de winnaar staat al vast.” Mattie gaf maandagochtend in de ochtendshow de eerste hint: “Je bent geboren in de vorige eeuw.” Elke dag worden drie hints gegeven.

Het spel wordt tussen 7 en 25 mei gespeeld. Iedereen kan checken of hij of zij De Uitverkorene is door op werkdagen tussen 07:00 en 19:00 uur te bellen met Qmusic. Aan de hand van een aantal checkvragen wordt bij de privédetective gecontroleerd of de beller ook daadwerkelijk De Uitverkorene is.

Foto: Qmusic

Geef een reactie