Ranking The Stars komt terug op de buis

Het populaire spelprogramma, Ranking The Stars, komt terug. Dit nieuws maakte presentator Paul de Leeuw donderdag bekend op Radio 538. Het is alweer het vijftiende seizoen van het populaire spelprogramma van BNNVARA.

In ieder geval is Patty Brard weer van de partij. In vrijwel ieder seizoen was de presentatrice vaste gast. Haar uitspraken zorgden vaak voor de nodige hilariteit. Daarnaast lag zij vaak overhoop met Gerda Havertong. 

Daarnaast zal ook Sander Lantinga te zien zijn in het nieuwe seizoen. Ook hij heeft al vaker meegaan aan Ranking The Stars. Hij heeft zelfs het spelprogramma even gepresenteerd. Samen met Sophie Hilbrand nam hij het stokje over van Paul. Die had er even geen zin meer in. Maar toch keerde hij later terug bij het spelprogramma. De kans is groot dat ook Richard Groenendijk weer mee zal ranken.

Het is alweer een tijdje geleden dat Ranking The Stars te zien is geweest. Normaal gesproken was er altijd een kerst én een aflevering rond de jaarwisseling te zien. Maar eind 2017 was Ranking The Stars niet te zien op NPO 3. Wat de reden hiervoor is geweest is niet helemaal duidelijk.

Ranking The Stars draait iedere aflevering om tien Bekende Nederlanders (BN-ers). Zij moeten zichzelf en de andere BN-ers ranking in een top tien lijstje. In iedere aflevering komen twee vragen aan bod. De BN-ers moeten niet alleen een top tien invullen, zij moeten dit ook motiveren. Vooral het motiveren zorgt vaak voor de nodige humor. Vooral de motivatie van Patty en Richard waren vaak spraakmakend.

Wanneer het nieuwe seizoen van Ranking The Stars te zien zal zijn, is nog niet bekend gemaakt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *