‘Ranking The Stars mag mee naar RTL’

Het spelprogramma van Paul de Leeuw, Ranking The Stars, mag mee naar RTL. Hiermee is het einde van de populaire quiz met Bekende Nederlanders nog niet in zicht. Even leek het erop alsof er een definitief einde zou komen aan het spelprogramma.

Maar de deuren zijn nog niet gesloten. De rechten van Ranking The Stars liggen bij het productiebedrijf van Paul. Sinds 2008 valt het onder dit productiebedrijf.

BNNVARA liet onlangs nog weten door te willen gaan met Ranking The Stars. Het is een goed bekeken programma voor NPO 3. Ze wilden zelfs Paul houden als gezicht van het spelprogramma. Maar dat gaat dus mogelijk niet door. Vanaf het najaar is Paul namelijk te zien bij RTL 4. Hij stapte over van BNNVARA. Voor RTL 4 zal Paul onder andere in de jury van Holland’s Got Talent gaan zitten.

Voor NPO 3 afscheid neemt van Paul en van Ranking The Stars, komen er nog twee afleveringen. Aanstaande zondagavond is de één na laatste aflevering te zien. In Ranking The Stars draait het elke aflevering om tien Bekende Nederlanders. Deze tien moeten per aflevering twee vragen beantwoorden. Zij moeten zichzelf en de anderen in een top tien plaatsen. Daar hoort ook een passende motivatie bij.

Afgelopen zondag maakte Tim den Besten er een potje van. Hij bleek iets te diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij mocht op een vraag zijn antwoorden geven. Dat deed Tim op een hele bijzondere manier. De andere Bekende Nederlanders vonden dat niet even leuk. Vooral Richard Groenendijk had zijn weerwoord klaar voor Tim.

Maar is er wel ruimte voor Ranking The Stars bij RTL 4? Het is nou niet bepaald een familieprogramma. Mocht het inderdaad mee verhuizen met Paul, dan zou het beter passen bij RTL 5. Dat is de jongerenzender van RTL. Het zou daar prima tot haar recht komen. Of het daadwerkelijk mee zal verhuizen, moet nog maar even blijken. Wie weet laat Paul dat in de laatste aflevering van Ranking The Stars wel weten.

Ranking The Stars is iedere zondagavond rond 22.10 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: BNNVARA

Geef een reactie