René Froger in EO-serie De Laatste 24 Uur

René Froger is op tweede kerstdag te zien in een speciale aflevering van De Laatste 24 Uur. Wat als je het bericht zou krijgen dat je laatste 24 uur zijn ingegaan? Bert van Leeuwen gaat met Froger zijn laatste 24 uur beleven.

“Ik heb totaal geen idee wat er vandaag gaat gebeuren”, zegt René. Hij heeft zijn agenda 24 uur vrij gepland, maar weet nog niet wat deze dag hem zal brengen. Gelukkig heeft Bert niet alleen maar slecht nieuws voor René. Het goede nieuws: Bert heeft het een en ander voorbereid om er een prachtige laatste dag van te maken. “Ik denk toch wel dat ik mijn laatste 24 uur met mijn familie en vrienden door wil brengen”, mijmert hij.

Samen vertrekken zij vanuit het huis van René, waar het eerste afscheid al op hem wacht. Het afscheid van zijn geliefde honden. “Het zou je toch gebeuren, zeg. Als je daarover nadenkt, dan word je echt gek.” Hij knuffelt zijn honden en aait hen nog een laatste keer: “dag schat van me, – oh, ik hou zo van je. Ik vind het heel erg dit, ik vind het heel confronterend.”

De Laatste 24 Uur woensdag 26 december om 21.35 uur op NPO1.

Geef een reactie