Rick van Velthuysen eerder op NPO Radio 2

Rick van Velthuysen is vanaf november te horen met zijn nachtprogramma RickvanV doet 2 op NPO Radio 2, dat maakte PowNed vandaag bekend. Van Velthuysen krijgt vanaf januari versterking van zijn sidekick Erik-Jan Rosendahl. “Dubbel goed nieuws”, aldus Van Velthuysen. Eerder werkten ze al samen bij Radio Veronica en Radio 538.

Het gloednieuwe radioprogramma van omroep PowNed zou aanvankelijk in januari 2019 het levenslicht zien, maar kan nu al in november de ether in. Van Velthuysen: “Bij NPO Radio 2 leefde de ambitie om het programma eerder te laten beginnen. Radio-dj’s zijn nogal ongedurige types, dus ik sprong een gat in de lucht toen ik het nieuws vernam. We gaan aan de slag!”

Met RickvanV doet 2 bedient Van Velthuysen vier dagen per week tussen 02:00 en 04:00 uur de late luisteraars met een breed toegankelijk programma. Van humor tot onderhoudende gesprekken met uiteenlopende studiogasten, van muziek tot inbelgesprekjes met luisteraars. “Het wordt open en eerlijke radio. Geen gesprekken met meel in de mond, maar gewoon zaken durven benoemen zoals ze zijn. Scherp en natuurlijk met ruimte voor een lach”, aldus de radio-dj bij de bekendmaking afgelopen zomer.

Geef een reactie