Robin Martens keert even terug in GTST

Actrice Robin Martens is binnenkort weer even terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de soapserie van RTL 4 is zij beter bekend als Rikki de Jong, de dochter van Rik (Ferri Somogyi). In verband met het overlijden van Maria (Joke Bruijs), de oma van Rikki, keert zij terug naar Meerdijk. Zij wil haar vader graag bijstaan in zijn verdriet.

Rikki verliet bijna twee jaar geleden Meerdijk. In Abel (Levi van Kempen) vond zij haar nieuwe liefde. Samen met haar twee kinderen, Bram en Teddy, verhuisde zij naar Rotterdam. Af en toe kwam Bram nog wel eens naar Meerdijk om zijn beide opa’s te bezoeken. De vader van Bram, Sjoerd (Guido Spek) is momenteel druk bezig met een wereldreis.

De vader van Teddy, Thijs (Miro Kloosterman) is nog altijd spoorloos. Hij wist zijn dochter te ontvoeren naar het buitenland. Lange tijd wist Rikki niet waar haar dochtetje was. Maar Sjoerd wist de twee op te sporen. Hij bracht Teddy uiteindelijk weer terug bij Rikki. Hierdoor groeiden de twee weer dichter naar elkaar toe.

Maar tijdens de dramatische brand in Boks, kreeg Sjoerd weer gevoelens voor Aysen (Dilan Yurdakul). Hij verliet Rikki opnieuw voor Aysen. Deze relatie is ook op de klippen gelopen. Rikki vond de liefde weer terug in Abel. De twee wilden samen een nieuw leven opbouwen in Rotterdam.

Of Abel ook meekomt met Rikki en de kinderen is niet duidelijk. Vanaf 1 april 2019 zal Rikki weer te zien zijn in Meerdijk. Hoelang Rikki in het fictieve dorp blijft is nog niet helemaal duidelijk. De mogelijkheid bestaat dat zij snel weer uit Meerdijk zal vertrekken.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Otto van den Toorn

One comment on “Robin Martens keert even terug in GTST

  1. Shanna schreef:

    Verhuisde naar rotterdam. Niet Utrecht haha.

Geef een reactie