RTL 4 met Nederlandse variant Your Home Made Perfect

RTL 4 komt met de Nederlandse variant van het BBC-programma Your Home Made Perfect. Dat blijkt uit een kandidatenoproep van de familiezender.

“Hebben jullie een probleem met de indeling van jullie huis en kom je er samen niet uit? Denken jullie al jaren na over hoe je de boel zo kunt verbouwen dat het echt jullie droomhuis wordt?”, luidt de oproep.

Het televisieprogramma Your Home Made Perfect laat 2 toparchitecten allebei een uniek creatief ontwerp maken dat compleet voldoet aan jullie wensen. Het wordt gegarandeerd anders dan jullie ooit zelf zouden kunnen verzinnen.

Via de modernste 3D technieken loop je door middel van een VR-bril door je eigen droomhuis nog voor er is begonnen met het verbouwen daarvan. “Voel en ervaar de mogelijkheden van je eigen huis!”, laat producent Simpel Media weten.

Mensen die problemen hebben met het verbouwen van hun huis kunnen zich aanmelden via RTL.nl/yourhomemadeperfect

Foto: Simpel Media

8 comments on “RTL 4 met Nederlandse variant Your Home Made Perfect

 1. John en Marijke Verheij schreef:

  Wij willen graag (vanwege keuzestress) meedoen aan het nieuwe programma Your Home Made Perfect…….

 2. Sacha de Korte-Huijbregts schreef:

  Wij wonen in een doorzonwoning uit 1975! Allemaal vaste plekjes dus geen enkele variatie naar ons idee…Help! We willen graag horen hoe we mee kunnen doen met dit programma en zo toch een andere kijk of invulling kunnen krijgen op onze saaie doorzonwoning
  Hartelijke groet, Theo en Sacha de Korte

 3. NS schreef:

  Leuk hoor zo’n 3D presentatie… Maar dan..? Hier heb je niets aan, of het wordt ook uitgevoerd? Maar dat lees ik negens terug. Als ik mn huis laat verbouwen vraag je dit soort dingen bij een uitvoerende architect maken. Jammer dit halve werk.

 4. Katja & Ernst schreef:

  Ook wij willen ons graag opgeven voor “Your home made perfect”. Ons huis is er aan toe, maar óók wij zijn toe aan meer ruimte en toch een licht huis. Hoe kunnen onmogelijkheden omgebogen worden tot mogelijkheden. Onze badkamer vinden we te klein. Alles past er maar op één manier in. De woonkamer willen we uitbouwen evenals de slaapkamer erboven. Hoe maken we een mooie zolder voor onze logees(óók uitbouwen?). Kan de trap verplaatst worden en hoe krijgen we ons huis zo energie zuinig? Wat vindt de gemeente van al onze plannen. Waar begin je mee? Hoe komen we aan informatie om dit te laten doen? En last but not least, hoe groot moet je budget zijn om dit te realiseren?

 5. J.T. Koolhaas-Wilke, schreef:

  Wij willen advies, begeleiding door vakmensen over de mogelijkheden van de verbouwing met een frisse kijk hoe ons huis uit te bouwen en alle mogelijkheden te overwegen. Hebben al een start gemaakt met de gang en toilet.Dit smaakt naar meer. Vooral mooi materiaal gebruik zoals het witte graniet, hout en rvs bevalt prima. Willen graag een huis met uitstraling en een totale remake. Er kon een bouwdepot hiervoor beschikbaar gesteld worden waarbij een goede begroting nodig is.

 6. Marjan Boelens schreef:

  Aangemeld, fascinerend…de visie.

 7. noel Willems schreef:

  wij hebben een 30 er jaren woning met veel lastige hoekjes. over het algemeen zijn we heel tevreden met deze woning, alleen de keuken is ons een doorn in het oog. deze is momenteel 12 m2, maar door een inkomsthalletje erbij te betrekken kan je deze uitbreiden tot 24 m2. om hier een goede indeling te creeren vinden wij erg moelijk, vanwege een 3 tal deuren die in de ruimte zitten. Wij zouden het een enorme uitdaging vinden om via 3 d presentaties te bekijken wat de mogelijkheden zijn .

 8. Davine schreef:

  Wij hebben een nieuw huis gekocht, lijkt me geweldig om samen mooi paleisje ervan te maken

Geef een reactie