RTL haalt Gerard Joling voor twee jaar in huis

Dinsdagavond maakte RTL Boulevard de nieuwe presentator voor RTL bekend. Gerard Joling gaat exclusief aan de slag voor de commerciële zender. Hij tekende dinsdagavond een contract voor twee jaar bij RTL. Ook is al bekend welke programma’s hij gaat maken.

Gerard was al vaker te zien bij RTL. Zo deed hij mee aan het programma Zeesterren, met Irene Moors. Daarnaast maakte hij samen met Gordon onder andere Effe geen cent te makken. Bij SBS was de zanger ook een bekend gezicht. Zo presenteerde hij daar onder andere Sterren dansen op het ijs en Holland’s Got Talent.

Daarnaast was Gerard ook voor het eerst te zien als coach. Zo zat hij samen met Gordon in de rode draaistoel van The Voice Senior. Of hij weer in de rode stoel plaats neemt is nog niet duidelijk. Hier zijn al wel gesprekken over, aldus Gerard. Er bestaat een mogelijkheid dat hij alleen in de rode stoel zal zitten. Collega coach Gordon zit namelijk bij SBS6.

Er staat al vast dat Gerard één van de juryleden in The Masked Singer zal zijn. In dat programma moeten zij en het publiek erachter komen wie er op het podium zingt. De kandidaat heeft namelijk een masker op en is dus onherkenbaar. Alleen de stem is te horen en daar moet iedereen het dan mee doen. De overige juryleden worden later bekend gemaakt door RTL

Foto: RTL

Geef een reactie