RTL heeft nog geen vervanger voor Dennis Weening

RTL heeft nog altijd geen nieuwe presentator gevonden voor Expeditie Robinson. De zender ontsloeg afgelopen oktober Dennis Weening om plaats te maken voor een nieuwe presentator maar die is er nog altijd niet. Lange tijd gingen er geruchten dat Art Rooijakkers het programma zou gaan presenteren.

“We kunnen bevestigen dat Art Rooijakkers inderdaad Expeditie Robinson niet gaan presenteren”, laat het management van de presentator weten aan RTL Boulevard. In oktober werd bekend dat RTL het contract van Dennis Weening niet heeft verlengd. 

De zender wilde verder niet reageren. “In het belang van Dennis gaan we hier verder niet op in”, liet RTL in oktober weten. Dennis Weening was afgelopen maand voor het laatst te zien bij RTL, zijn laatste klus voor de zender was de grote live finale van Expeditie Robinson. Eerder presenteerde hij onder andere Tourette on Tour, Bizarre Eters, The Hit, Killer Karaoke en Project P voor de zender.

“Het is wel emotioneel voor mij. Ik vind het onwijs jammer dat ik moet stoppen en dat is nog zacht uitgedrukt.”, liet Dennis Weening eind oktober weten. Weening werkt momenteel aan een nieuwe programma voor zender Spike.

Foto: RTL

Geef een reactie