RTL krijgt recordaantal aanmeldingen Married At First Sight

RTL heeft voor het vierde seizoen van Married At First Sight een record aantal aanmeldingen gekregen. Maar liefst 1500 mensen leggen hun liefdeslot in handen van een nieuw team van experts, in de hoop gematched te worden aan de ware Jakob of Jakoba, op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Na uitgebreide screenings stappen de vijf beste matches, zonder elkaar ooit gezien of gesproken te hebben, in het huwelijksbootje. Na drie seizoenen start dit jaar een kersvers team van experts. Tila Pronk is universitair docent sociale psychologie bij de Tilburg University.

Marcelino Lopez is psycholoog/relatietherapeut en schreef verschillende boeken over liefde in het moderne, digitale tijdperk. Gedragspsycholoog Pablo Bakarbessy is psycholoog, coach en gedragsdeskundige. Hij werkte eerder mee aan het programma ‘Gordon gaat trouwen’. De laatste nieuwkomer is Paulien Timmer, coach/auteur. Zij deed uitgebreid onderzoek naar succesvolle huwelijken.

Ook dit seizoen gaan de stellen op huwelijksreis en duurt het experiment nog voort wanneer ze terugkeren en het dagelijks leven weer begint.

Married At First Sight is vanaf zondag 7 april om 20.00 uur te zien bij RTL4.

Geef een reactie