RTL maakt deelnemende BN’ers Groeten uit 19xx bekend

RTL heeft de BN’ers bekendgemaakt die te zien zijn in het nieuwe programma Groeten uit 19xx. Kasper van Kooten die zijn presentatiedebuut maakt bij RTL4 gaat langs bij de families Froger, Ragas, Van Moorsel, Bauer, Smits, De Munk en Jess-Luske.

In het programma keren verschillenden BN’ers met hun gezin terug naar het jaar waarin de BN’er 12 jaar oud was.  Geheel in stijl, dus ook met de kapsels en kleding uit die tijd. Van vrijdag tot zondagavond logeren ze in een huis dat dan ook helemaal is ingericht zoals in dat jaar. 

In de eerste aflevering gaat René Froger met Natasja en zijn vier kinderen terug naar 1972. In een auto uit dat jaar rijdt de familie letterlijk van de tegenwoordige tijd terug naar het verleden, met als enige hulpmiddel een wegenkaart uit dat jaar. Een lang weekend verblijven zij in een huis dat volledig is aangekleed zoals in het jaar dat René twaalf was.  

De afleveringen geven stuk voor stuk een bijzondere inkijk in het leven van de gezinnen. Eén weekend leeft, eet, ontspant en feest het gezin zoals het was in 19xx. De BN-er laat aan zijn of haar kinderen én Nederland zien hoe het leven destijds was.

Groeten uit 19xx is vanaf woensdag 10 januari te zien bij RTL4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *