RTL stuurt koppel uit Temptation Island VIPS naar huis

Een koppel uit Temptation Island VIPS is door RTL naar huis gestuurd. Dat nieuws werd vrijdag bekend gemaakt. Het gaat om Channah en Quentin, bekend van Ex on the Beach. Het blijkt dat Channah zwanger was tijdens de opnames.

Hiervan waren RTL en producent Zodiak niet op de hoogte. Een week naar de eerste opnames maakte Channah bekend dat ze zwanger is. Ze zijn wel in de helft van de opnames te zien in het programma.

Het is reden genoeg om het koppel vroegtijdig naar huis te sturen. Op Instagram plaatste het koppel een foto waaruit blijkt dat er echt een kindje onderweg is. Welke gevolgen dit voor het programma heeft, is nog niet helemaal duidelijk. Mogelijk moeten er andere koppels gevonden worden om de plekken op te vullen.

Volgens RTL Boulevard zijn er wel namen opgedoken. Zo zou Thomas Cox met zijn vriendin, Yasmin Karssing, meedoen. Thomas deed ook al mee aan Boxing Stars. Hierin was hij in meerdere afleveringen te zien. Of hij ook daadwerkelijk mee gaat doen aan het verleidingsprogramma, is nog niet duidelijk.

Foto: RTL / Stefanie Lisabeth

Geef een reactie