RTL4 met nieuw tv-experiment: Kopen zonder Kijken

RTL4 komt met een nieuw tv-experiment waarin mensen een huis gaan kopen, zonder te kijken wat voor huis ze precies kopen. RTL zoekt momenteel kandidaten voor het nieuwe programma. “Durf jij een huis te kopen zonder dat je het hebt gezien?!”

“Lukt het jullie maar niet om hét perfecte huis te kopen of worden jullie het maar niet eens over welke stad of wijk? Zoek je elke dag en gaat alles aan je neus voorbij? Durf jij het aan om dit lot uit handen te geven?”, zo luidt de oproep.


In het nieuwe programma Kopen zonder Kijken gaan woonexperts het perfecte huis uitzoeken voor de kandidaten. “Misschien lukt het onze woonexperts wél jouw perfecte huis te bemachtigen.” Wie het programma gaat presenteren is net als een uitzenddatum niet bekend.

Aanmelden voor het nieuwe programma kan via de website van RTL.

6 comments on “RTL4 met nieuw tv-experiment: Kopen zonder Kijken

 1. Nanda schreef:

  Hoi redactie,

  Wij zijn een gemengd gezin..
  En wonen nu nog in twee huizen en zouden wel graag samen willen gaan wonen in (of heel vlak bij) Ijsselstein! Dus het zal gaan om en groot huis/pand.. onze pubers kunnen evt mooi meehelpen met verbouwen… levert vast leuke tv op.. ben benieuwd naar alle voorwaarden. Hoor graag van jullie.. Gr Nanda

 2. Michael de Zwart schreef:

  Hoi redactie,
  Goedemorgen , ik zie net een aankondiging van jullie programma, en kreeg daardoor het lumineuze idee om jullie een bericht te sturen !
  Wij hebben nl. ons huis in Voorschoten te koop staan en zoeken dé koper voor ons , een iet wat aparter huis, half vrijstaande hoekvilla! Het is een heerlijk ruim huis, aan de Middelgeestlaan, een brede aanvlakbij het gezellige centrum, vlakbij (5 min fietsen) het station, ,tussen Den Haag en Amsterdam en strand van Wassenaar , aan een vaart gelegen, met ligplaats, zodat je met een boot/sloep heerlijk kunt varen naar oa Leiden, de Kaag, Den Haag en verder natuurlijk. De tuin ligt op het noordoosten , toch veel zon én een zonnige voortuin. Het huis is in de jaren 30 stijl gebouwd, 2002 opgeleverd, 6 kamers waarvan 4 ruime slaapkamers , 2 badkamers en aparte wasruimte
  Wij zouden graag ons huis via en voor jullie programma, willen aanbieden ! Oplevering in overleg!

  Wij zouden het onwijs leuk vinden als jullie willen overwegen ons huis voor jullie programma te willlen gebruiken

 3. Kim schreef:

  Wanneer gaat het programma van start?

 4. Hans Jan schreef:

  Nepformat. Net als Droomhuis gezocht van Max. Allemaal gescript. Uit zeer betrouwbare bron.

Geef een reactie