RTL5 na ‘Top Model’ opzoek naar ‘Curvy Supermodel’

RTL5 gaat in het nieuwe tv-programma Curvy Supermodel opzoek naar een internationaal model met rondingen. Dat heeft RTL vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Onder meer het Nederlandse curvy model Danielle van Grondelle neemt plaats in de jury van de nieuwe modellenjacht van RTL.

Curvy modellen veroveren volgens de tv-zender de modewereld en daarom komt RTL5 in 2018 met een spin-off van Holland’s Next Top Model, waarin wordt gezocht naar een model met rondingen. Curvy meisjes kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website www.rtl.nl/curvysupermodel.

Jurylid Danielle is geen onbekende in de wereld van curvy modellen. Danielle liep als eerste curvy model op de catwalk tijdens de New York Fashion Week en is al jaren succesvol werkzaam in de modewereld. “Ik vind het super dat we dit programma gaan maken”, laat het model in een reactie weten.

Het tv-programma Holland’s Next Top Model is al jarenlang een succesvol programma op jongerenzender RTL5. Dit tv-seizoen keerde de modellenjacht terug op tv in een gloednieuwe vorm, met Anna Nooshin als presentatrice en een nieuwe jury bestaande uit Nigel Barker, Kim Feenstra en JeanPaul Paula.

Curvy Supermodel is in het voorjaar van 2018 te zien bij RTL5.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *