Sander Schimmelpenninck presenteert Dragons’ Den

Sander Schimmelpenninck presenteert het nieuwe WNL-programma Dragon’s Den. Het wereldwijd succesvolle programma keert na tien jaar afwezigheid terug op de Nederlandse televisie. Eerder werd het programma gepresenteerd door Jort Kelder.  Dragon’s Den zal in het voorjaar in acht afleveringen te zien zijn op de zondagavond.

In dit zogenoemde ‘business reality format’ krijgen ondernemers de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan een panel van de succesvolste zakenmensen van ons land.

Of het nu om een prototype van een nieuw product gaat of een extra financiële injectie om te kunnen groeien, de ondernemers moeten de vijf ‘Dragons’ in korte tijd zien te overtuigen en verleiden tot een investering waarmee hun levenswerk een house hold name wordt.

“Dragons’ Den is een succesvolle internationale titel. Het is een kans om een groot publiek de inspiratie van jonge ondernemers te laten zien. Zeker als die zich moeten bewijzen bij gelouterde zakenmensen. Het format laat op amuserende wijze zien waar zij tegen aanlopen, waar het mis kan gaan, en de vindingrijkheid die zij in huis moeten hebben. WNL ziet dat graag terug bij de publieke omroep.”, laat Bert Huisjes van WNL weten.

Foto: WNL

One comment on “Sander Schimmelpenninck presenteert Dragons’ Den

 1. F. Nijboer schreef:

  Ik zou graag contact met iemand willen hebben die mijn idee kan “dragen” ik heb iets heb om aan te bieden, om te maken of misschien te veilen met de vraag wie kan dit goed beschermen en dan laten maken.
  Iemand die met kunststof, bvk, of metaal iets kan uitvoeren.
  het werkzaamheid idee is in de buurt van een kleine winkelwagen / Rollator .
  Ik heb iets, als dat in de openbaarheid komt wat dan snel nagemaakt kan worden.
  Ook heb ik een idee over een douche kraan om die op een veilige mannier te plaatsen in een andere vorm.
  ik heb contact gehad om dit te beschermen met de KvK, maar beschermen is te veel geld voor mij.
  Graag uw reactie,

Geef een reactie