SBS maakt werk van uitlatingen Johan Vlemmix

Johan-VlemmixSBS6 geeft snel uitsluitsel over de beweringen die Johan Vlemmix heeft gedaan. Hij is boos over de manier waarop hij is behandeld rond zijn mogelijke deelname aan het SBS-programma Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans. Vlemmix haalde niet het uiteindelijke deelnemersveld, dat donderdag werd gepresenteerd.

Ze hebben me nooit afgebeld, donderdag werd mij pas duidelijk dat ik niet deel mag nemen?, stelt Vlemmix. Daarnaast lieten woordvoerders van de zender vrijdag weten dat hij nooit benaderd is, maar hij zichzelf zou hebben aangemeld. Uit een mail die Vlemmix stuurde naar Novum Nieuws blijkt dat hij begin december is gepolst door productiemaatschappij MasMedia.

?Er zijn in het begin heel veel mensen benaderd door het productiebedrijf MasMedia. Dat heeft het productiebedrijf gedaan, niet SBS. Of hij daar bij zat dat wordt uitgezocht?, laat een woordvoerder van de zender zaterdag weten. Hoe dan ook zou al ‘in een vroeg stadium’ zijn aangegeven dat was besloten ‘om niet met hem verder te gaan’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *