SBS6 haalt Cold Case: Dader Gezocht van prime time

SBS6 haalt het programma Cold Case: Dader Gezocht na twee afleveringen van prime time. Het programma wordt per direct verschoven van zondag 21.30 uur naar zondag 23.30 uur. Dat heeft SBS laten weten.

Het programma word minder goed bekeken dan de vorige programma’s rond dat tijdstip en dat ziet ook de zenderdirectie. “Cold Case: Dader Gezocht wordt minder goed bekeken dan de SBS6-programma’s die eerder op de zondagavond werden uitgezonden”, zo laat een woordvoerder weten.

Cold Case: Dader gezocht begon begin oktober met 612.000 kijkers en 10 procent marktaandeel. Afgelopen zondag waren er nog maar 473.000 kijkers over en ging het marktaandeel van 10 naar 7 procent. Het programma start van komende zondag pas na Shownieuws. “Hopelijk komt het op de late avond beter tot z’n recht, als het tegenover minder zware concurrentie staat.”

Door de verschuivingen in de programmering verschuift het programma De Meldkamer door naar 21.30 uur en begint de zender vanaf komende zondag 20.30 uur met een nieuw seizoen Wegmisbruikers.

Foto: SBS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *