SBS6 helpt nabestaanden met verdelen erfenis

SBS6 gaat nabestaanden helpen met het verdelen van de erfenis. Een dierbare verliezen is volgens SBS6 al ingrijpend genoeg, helemaal als dat ook nog eens gepaard gaat met een hoop ruzie en onenigheid over de erfenis. Het ontbreken van een testament zorgt vaak voor heftige familieruzies.

Een team van experts op het gebied van erfrecht, mediation en psychologie gaan aan de slag om de vaak gecompliceerde cases te ontwarren en op te lossen. Onder leiding van de presentator, die later bekend wordt gemaakt, brengen zij de zaken in kaart en gaan zij in gesprek met alle betrokkenen.

Als de experts alles hebben uitgeplozen, komen alle betrokkenen bij elkaar om de zaak na het eindoordeel van de deskundigen te sluiten. SBS6 hoopt het probleem dan te hebben opgelost. “Eindelijk kunnen deze mensen door met hun leven, en hopelijk ook weer met elkaar”, aldus de zender van John de Mol.

‘Eerlijk zullen we alles delen’ is het derde programma dat SBS6 voor 2020 heeft aangekondigd. Vorige week onthulde de familiezender al de programma’s Honderd Jaar Jong, waarin 100-plussers laten zien dat zij niet achter de geraniums zitten, en Laat je niet kisten!, waarin BN’ers getuige zijn van hun eigen begrafenis.

Eerlijk zullen we alles delen is in 2020 te zien op SBS6.

Foto: SBS6 / Talpa TV

Geef een reactie