SBS6 lanceert in 2019 dagelijkse kookshow Wat Eten We?

Familiezender SBS6 komt vanaf maandag 7 januari in hun nieuwe vooravond met een dagelijks kookprogramma. TV-kok Roberta Pagnier, bekend van het zondagmiddagprogramma Carlo’s TV Café, geeft vanaf 7 januari voor de nieuwe tv-show 6 Inside antwoordt op de vraag wat je moet eten.

De kok zet elke werkdag een lekker en vooral een makkelijk te bereiden maaltijd op tafel. “Wat Eten We? is kooktelevisie zonder montage. Geen wisselende ovenschalen, geen timelapses of kant en klaar gekookte aardappelen. Het is een half uurtje kooktelevisie zonder shortcuts”, aldus SBS6.

De recepten zijn niet alleen smakelijk en gezond, ze zijn vooral gevarieerd en makkelijk. De gerechten zijn geschikt voor alle leeftijden en betaalbaar. Roberta begint bij de basis van een goede maaltijd, waardoor de kijkers heel makkelijk kunnen meekoken. Het menu is terug te vinden op een platform van sponsor Jumbo.

De nieuwe vooravond van SBS6 start met het nieuwe kookprogramma om 17:30 uur, met aansluitend 6 Inside en Hart van Nederland, gevolgd door Utopia. Door de nieuwe vooravond vervalt de vroege editie van Shownieuws en stopt House of Talent, dat in de loop van 2019 in een aangepaste vorm terugkomt.

Foto: SBS6

14 comments on “SBS6 lanceert in 2019 dagelijkse kookshow Wat Eten We?

 1. yvonne schreef:

  wat een waardeloos programma als jij een fatsoenlijke kookshow maakt zorg je dat je van tevoren alle ingredieenten klaar hebt staan en niet dat er ook nog eens 1 met aardappels staat te klooien die ze ook nog elke x uit der handen laat vallen omdat ze niet met een dunschiller om kan gaan

 2. G schreef:

  Helemaal mee eens zat me dood te ergeren,ik vind haar erg onhandig 1 voor 1 aardappel schillen,in een pan wokken terwijl er een pan voor staat en ze dat ze over de andere pan heen hang lekker handig.Die gehaktballen vond ik ook een drama hoe ze die klaar maakt echt een slordig programma.

 3. JOSE schreef:

  WAT UN WAADELOOS PROGRAMMA IK ZEG WEG ER MEE

 4. Sonja schreef:

  Roberta zou eens moeten leren één zin, maar dan ook één zin, zonder het woord “gewoon” uit te spreken.
  Ik erger me overigens gruwelijk aan de domheid van haar: zeven keer in de pan met aardappels kijken of ze gaar zijn….. Er zit totaal geen tempo in het programma.
  De kijkers behandelt ze als debielen.

 5. Nvt schreef:

  Vandaag, helaas alweer geen plezierig om na te kijken!
  Met een plijster om haar vinger, hoe onhygiënisch kan het zijn.
  Eet smakelijk

 6. Marianne Schettler schreef:

  Wij vinden dat Roberta het heel leuk doet! Ze weet haar mondje goed te roeren, erg gezellig, wij zitten elke avond om 17.30 klaar om te kijken wat er op tafel komt. Roberta, laat je niet kisten door bovenstaande flauwe kritieken! Wij kennen je van 24 kitchen en vonden het toen ook al leuk! We hebben wel wat opmerkingen: gebruik als je in de pan roert 2 spatels ipv 1. Net zoals je doet met wokken. Het afvalbakje in het werkblad gebruik je nu gelukkig voor het groenteafval. We wensen je succes met dit leuke, leerzame en onderhoudende programma. De informatieve filmpjes tussendoor zijn ook leerzaam! GA ZO DOOR!! !

 7. Mies schreef:

  Nou Roberta de “keukenprutser” wat een lachwekkend half uurtje! Deze uber “keukenprutser” is zo onhandig en onvoorbereid, doet totaal het tegenovergestelde van wat ze zegt, lult maar wat en proeft geen enkel gerecht… Dit snap ik uiteraard, omdat ze zelf natuurlijk weet dat haar gerechten ook niet te vreten zijn. En haar kleding??? Kiest ze deze zelf? Of is het de bedoeling, dat de kleding van deze “keukenprutser” netzo smaakeloos is als de gerechten die worden bereid? Want als dat de opzet is van het programma… dan is het geslaagd! BTW, ik vermaak me kostelijk! Thanks

 8. Nan schreef:

  Ik dacht toch altijd dat zinnen aan het eind qua toonhoogte naar beneden gaan, maar zij presteert het om elke zin met een vraagteken te eindigen. Super irritant!!

 9. g vd berg schreef:

  Verschrikkelijk vandaag kaas schnitzel te vroeg bakken om ze vervolgens 10 laten volzuigen in het vet,Maandag pindasaus zo dun als water te zien op tv,maar net doen of alles goed is.ze komt klunzerig over echt een drama.Niet meer kijken dus,dit is niet chefwaardig.

 10. Wout Blokhuis schreef:

  Ik vind dat ze er onhandig is .Een voor een de sperziebonen snijden .Ze verteld iedere dag hetzelfde
  Ze vind alle gerechten een feestje en blijft maar overdreven n de pannen roeren.Over het algemeen genomen vind ik het net kooklessen voor kleuters.Ik hoor al vanaf december 2018 elke dag hoe ik een uitje moet snijden ,wanneer ik mijn handen moet wassen , waarom ik bakpapier moet gebruiken enz.enz.enz.

 11. Steve schreef:

  De klagers moeten maar naar kabouter plop kijken. Wel eerst een glaasje azijn drinken want je zou eens (glim) lachen. Mijn dag is in ieder geval weer goed als ik ze weer iets lekkers heb zien maken..ik kijk iedere dag.

 12. NVT schreef:

  Het programma is onderhoudend en helemaal niet lachwekkend, ach die kleine foutjes zorgen juist voor een menselijke niet geacteerde sfeer. Dus ga zo door Roberta!
  Behoorlijk sneu en zielig zijn wel de afgunstige reacties van het stelletje zeikers hierboven.
  Op papier lijken deze mensen geweldig maar in de praktijk blijken dit soort van betweters vaak verre van perfect zijn!

 13. Gc van ommen schreef:

  Geachte kook school ik heb zelf bij Hotel krasnapolsky gewerkt als chef – kok maar dit kookprogramma vind ik wel erg slecht, misschien kunnen jullie iemand laten koken die weet waar het over gaat, dus over roomboter en spek en zout en kruiden, en niet allen over olijfolie, goede snijden is ook wel essentieel omdat goed voor te doen. Met vriendelijke groet cg

 14. Hennie schreef:

  Hennie
  Wat een laag niveau dit kookprogramma. Deze juffrouw moet eerst maar een cursus gaan volgen, qua presenteren. Alles verkleinen is zeer irritant. Dit heeft niets met afgunstige reacties te maken maken maar met helder verstand. Het lijkt wel of ze het tegen kleuters praat!

Geef een reactie