SBS6 lanceert in 2019 dagelijkse kookshow Wat Eten We?

Familiezender SBS6 komt vanaf maandag 7 januari in hun nieuwe vooravond met een dagelijks kookprogramma. TV-kok Roberta Pagnier, bekend van het zondagmiddagprogramma Carlo’s TV Café, geeft vanaf 7 januari voor de nieuwe tv-show 6 Inside antwoordt op de vraag wat je moet eten.

De kok zet elke werkdag een lekker en vooral een makkelijk te bereiden maaltijd op tafel. “Wat Eten We? is kooktelevisie zonder montage. Geen wisselende ovenschalen, geen timelapses of kant en klaar gekookte aardappelen. Het is een half uurtje kooktelevisie zonder shortcuts”, aldus SBS6.

De recepten zijn niet alleen smakelijk en gezond, ze zijn vooral gevarieerd en makkelijk. De gerechten zijn geschikt voor alle leeftijden en betaalbaar. Roberta begint bij de basis van een goede maaltijd, waardoor de kijkers heel makkelijk kunnen meekoken. Het menu is terug te vinden op een platform van sponsor Jumbo.

De nieuwe vooravond van SBS6 start met het nieuwe kookprogramma om 17:30 uur, met aansluitend 6 Inside en Hart van Nederland, gevolgd door Utopia. Door de nieuwe vooravond vervalt de vroege editie van Shownieuws en stopt House of Talent, dat in de loop van 2019 in een aangepaste vorm terugkomt.

Foto: SBS6

6 comments on “SBS6 lanceert in 2019 dagelijkse kookshow Wat Eten We?

 1. yvonne schreef:

  wat een waardeloos programma als jij een fatsoenlijke kookshow maakt zorg je dat je van tevoren alle ingredieenten klaar hebt staan en niet dat er ook nog eens 1 met aardappels staat te klooien die ze ook nog elke x uit der handen laat vallen omdat ze niet met een dunschiller om kan gaan

 2. G schreef:

  Helemaal mee eens zat me dood te ergeren,ik vind haar erg onhandig 1 voor 1 aardappel schillen,in een pan wokken terwijl er een pan voor staat en ze dat ze over de andere pan heen hang lekker handig.Die gehaktballen vond ik ook een drama hoe ze die klaar maakt echt een slordig programma.

 3. JOSE schreef:

  WAT UN WAADELOOS PROGRAMMA IK ZEG WEG ER MEE

 4. Sonja schreef:

  Roberta zou eens moeten leren één zin, maar dan ook één zin, zonder het woord “gewoon” uit te spreken.
  Ik erger me overigens gruwelijk aan de domheid van haar: zeven keer in de pan met aardappels kijken of ze gaar zijn….. Er zit totaal geen tempo in het programma.
  De kijkers behandelt ze als debielen.

 5. Nvt schreef:

  Vandaag, helaas alweer geen plezierig om na te kijken!
  Met een plijster om haar vinger, hoe onhygiënisch kan het zijn.
  Eet smakelijk

 6. Marianne Schettler schreef:

  Wij vinden dat Roberta het heel leuk doet! Ze weet haar mondje goed te roeren, erg gezellig, wij zitten elke avond om 17.30 klaar om te kijken wat er op tafel komt. Roberta, laat je niet kisten door bovenstaande flauwe kritieken! Wij kennen je van 24 kitchen en vonden het toen ook al leuk! We hebben wel wat opmerkingen: gebruik als je in de pan roert 2 spatels ipv 1. Net zoals je doet met wokken. Het afvalbakje in het werkblad gebruik je nu gelukkig voor het groenteafval. We wensen je succes met dit leuke, leerzame en onderhoudende programma. De informatieve filmpjes tussendoor zijn ook leerzaam! GA ZO DOOR!! !

Geef een reactie