SBS6 met nieuw hulpprogramma Foute Boel

SBS6 komt met een nieuw tv-programma waarin zij mensen helpen die zich in hun eigen huis onveilig voelen of een criminele huisbaas hebben. In het nieuwe programma Foute Boel komt de commerciële televisiezender in actie tegen iedereen die het woongenot van mensen bedreigt.

Wie het nieuwe SBS6-programma gaat presenteren of wanneer het programma te zien zal zijn is nog niet bekend. Het programma wordt geproduceerd door Vincent TV Productions, de producent van programma’s als Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, Ruben en de Idioten en Kitchen Impossible.

Televisiezender SBS6 is momenteel opzoek naar mensen wiens woongenot wordt bedreigd. Mensen die ervaring hebben met een criminele huisbaas of zich thuis vanwege andere redenen niet veilig voelen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar [email protected].

Foto: SBS

2 comments on “SBS6 met nieuw hulpprogramma Foute Boel

 1. Nico van den Brink schreef:

  Ik ben benieuwd wanneer het programma “Foute Boel” begint op tv. Heb nl. ook meegewerkt aan opnames voor dit programma en hoor hier steeds dat het de 22e deze maand word uitgezonden, zou nog een berichtje krijgen wanneer dat zou zijn. Vincent TV Productions zijn hier enkele uren bezig geweest bij mij thuis, dus ben wel erg benieuwd.

  • Pieter schreef:

   Hoi Nico,

   Hiermee kunnen we je helaas niet helpen. Daarvoor zou ik toch even contact opnemen met de contactpersoon die je daar hebt over gesproken.

   Showbizznetwork.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *