SBS6 met nieuwe talentenjacht House of Talent

SBS6 heeft een vervanger gevonden voor Utopia dat dit jaar aan zijn einde komt. Het nieuwe programma House of Talent neemt de plek over van de realityserie.

In het nieuwe programma gaan acht muzikale talenten in een voormalig tv- en radio studio samenwonen en daar keihard aan hun solocarrière werken.  Twee ervaren managers trekken met hun netwerk alle registers open om hun eigen artiesten zo groot mogelijk te maken, maar alles hangt natuurlijk af van de artiesten zélf. Wie heeft het in zich om uit te groeien tot een echte superster?

Van een volkszanger tot een rapper en van een rocker tot een DJ: de achtergrond van de talenten loopt uiteen, maar ze hebben één ding gemeen: ze hebben er alles voor over om door te breken. Elke artiest moet iedere zes weken één lied maken, opnemen en uitbrengen.

De kijker volgt hun avontuur op de voet en is getuige van de onderlinge relaties, de successen, de tegenslagen en de optredens in het land. Welke artiest wordt er in korte tijd razend populair en verdient geld met zijn talent?

Aanmelden voor House of Talent kan via www.sbs6.nl/houseoftalent.

House of Talent rond de zomer bij SBS6.

Foto: Wessel de Groot

One comment on “SBS6 met nieuwe talentenjacht House of Talent

  1. Henk aan de Leye schreef:

    Dit programma gaat het niet maken alles veel te eentonig ik verwacht dat het binnen 2 maanden al weer stopt wegens gebrek aan kijkers hetzelfde als Starmaker dat is ook voortijdig gestopt.
    Beter was het geweest om bv aankomend muziek talent en aankomend couturiers in het programma te zetten de ene kon dan van de andere leren en de couturier die in 1maand de meeste bijval via sms dienst krijgt inzake zijn “muzikaal talent” en de muzikant hoe dat hij als “couturier” uit de verf komt krijgt dan bv €1000,= dan had er wat afwisseling in het programma gezeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *