SBS6 werkt aan nieuwe reeks Gordon in Wonderland

Gordon gaat voor zijn nieuwe werkgever SBS6 mogelijk een nieuw seizoen van zijn RTL4-programma Gordon in Wonderland maken. Dat heeft de presentator dinsdagavond bekendgemaakt in het nieuwe entertainmentprogramma 6 Inside met Jan Versteegh en Albert Verlinde op SBS6.

De presentator krijgt het erg druk bij Talpa. “Ik ga sowieso natuurlijk It Takes 2 doen. We zijn ook aan het kijken of Gordon in Wonderland terug kan komen en we zijn bezig met programma’s voor Net5, een reisprogramma en een kookprogramma. Het is megadruk”, zei de presentator in 6 Inside.

Naast een nieuwe reeks van zijn RTL4-programma Gordon in Wonderland en een reisprogramma en kookprogramma voor zusterzender Net5, gaat Gordon ook een programma maken met 6 Inside-presentator Jan Versteegh. “Ik ga een rol spelen in een quiz van Gordon”, onthulde Jan dinsdag in 6 Inside.

Gordon maakte eind 2018 de overstap van RTL naar SBS6. De presentator heeft een vijf jarige verbintenis getekend met Talpa Network, het mediabedrijf van SBS6-eigenaar John de Mol. Aanstaande donderdag maakt Gordon zijn debuut op SBS6 als jurylid in de nieuwe talentenjacht DanceSing.

Foto: RTL/William Rutten

Geef een reactie