SBS6 zendt onder andere de animatiefilms Rio en Rio 2 uit

In de laatste dagen van de kerstvakantie zit de kijker goed bij SBS6. Bij de commerciële zender zijn de komende dagen vier animatiefilms te zien. Zo zal onder andere de film Rio te zien zijn. In deze film draait het allemaal op de blauwe papegaai Blue. Per toeval belandt de jonge Blue bij Linda. Wanneer een professor erachter komt dat Blue één van de laatste blauwe papegaaien is, wil hij Blue graag meenemen naar een soortgenoot.

Helaas zien zowel Blue als ook Linda dit niet echt zitten. Toch besluit Linda om mee te gaan in de plannen van de professor. Blue ontmoet eindelijk een vrouwelijke soortgenoot, Jewel. Van liefde op het eerste gezicht is niet echt sprake. Maar de twee hebben elkaar toch nodig om te overleven. Onder andere Jamie Foxx en Jesse Eisenberg zijn te horen in deze animatiefilm. 

Op woensdag gaat het avontuur van Blue en Jewel verder. Dan is namelijk het vervolg, Rio 2, te  zien. Inmiddels hebben Blue en Jewel drie kinderen. Alles lijkt wel bijna een sprookje. Maar dan komt er een oude bekende terug in beeld. Blue moet een moeilijke keuze maken; blijft hij bij Jewel en zijn kinderen of blijft hij bij Linda? Of is er misschien nog een derde optie?

Donderdagavond staat geheel in het teken van van de pinguïns van Madagascar. De vier bekende pinguïns hebben in 2014 eindelijk een eigen film gekregen. In de Madagascar films speelden de vier een soort bijrol. Maar in deze film hebben ze de hoofdrol. Zij lijken hun plek in de dierentuin weer te hebben gevonden. Helaas lijkt een oude vijand roet in het eten te gooien. Het gaat om de gevaarlijke dr. Octavius. Kunnen Skipper en zijn drie vrienden deze dokter te slim af zijn?

Op de laatste dag van de kerstvakantie zendt SBS6 The Croods uit. In deze film draait het allemaal om een gezin holbewoners. Deze holbewoners moeten na een aardbeving noodgedwongen verhuizen. Maar waar moeten zij nu heen? Gelukkig vinden zij hulp van een jongen, Guy. Deze jongen heeft een frisse blik op te toekomst. Dat kan niet mis gaan toch?

Bij SBS6 kan de kijker al deze vier bovengenoemde films in de originele versie bekijken. Zo zullen onder andere Tom McGrath, Chris Miller, Emma Stone en Ryan Reynolds te horen. Maar SBS9 zendt op deze dagen de Nederlandse versies uit. Dan zullen onder andere Sanne Wallis-de Vries, Johnny Kraaijkamp jr, Tanja Jess en Jamaï Loman te horen zijn.

Nog even in het kort een overzicht welke film wanneer te zien is:

Dinsdagavond 20.30 uur – Rio
Woensdagavond 20.30 uur – Rio 2
Donderdagavond 20.30 uur – Penguins of Madagascar
Vrijdagavond 20.30 uur – The Croods

Foto: Screenshot YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *