Serie Dagboek van een Minnares naar Net5

Net5 zendt vanaf 6 februari iedere dinsdagavond een aflevering uit van het TMG-programma Dagboek van een Minnares. Een serie gemaakt van het Vrouw-feuilleton was al te zien op de website van Vrouw en op Telegraaf VANDAAG. Het video online platform van De Telegraaf.

De serie gaat over de liefde tussen een getrouwde man en zijn minnares dat wordt geregisseerd door Will Koopman die onder andere achter het succes zit van Divorce en Gooische Vrouwen.


De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Eva Laurenssen en Viggo Waas. De eerste twintig afleveringen die al online waren te zien heeft de zender vijf langere van gemaakt.

Marieke ’t Hart, hoofdredacteur van VROUW: “Op VROUW.nl is het feuilleton Dagboek van een Minnares al ruim 2 jaar een ongekend succes. Iedere zaterdag verschijnt er een nieuwe column die door 100.000 mensen wordt gelezen. Dat Will Koopman de column heeft verfilmd voor videoplatform Telegraaf VNDG vervulde me al van trots, maar dat het nu ook bij Net5 wordt uitgezonden vind ik natuurlijk helemaal geweldig!”

Dagboek van een Minnares iedere dinsdagavond om 23.00 uur bij Net5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *