Serious Request haalt meer dan vijf miljoen euro op

De jaarlijkse actie, Serious Request, van radiozender NPO Radio 3FM is succesvol afgesloten. Op kerstavond is het eindbedrag bekend gemaakt. In totaal is er nu € 5.026.144,- binnen gehaald. Dit bedrag is opgehaald voor het goede doel. Het goede doel van dit jaar was het Rode Kruis. Het geld werd ingezameld om families weer samen te kunnen brengen.

Na een week is er nu een einde aan de radio actie. De radio dj’s Domien Verschuuren, Sander Hogendoorn en Angelique Houtveen werden een week geleden opgesloten in het Glazen Huis in Apeldoorn. Hier konden de mensen naar toe komen om geld te doneren. Dit werd massaal gedaan, zo bleek tijdens de televisie uitzendingen op NPO 3. Onder andere Jan Versteegh deed verslag van Serious Request. 

.Zaterdagavond stond het bedrag op ruim €3,4 miljoen euro. In slechts één dag is daar nog eens €1,6 miljoen euro bij gekomen. Nu zijn de drie radio dj’s weer vrijgelaten uit het Glazen Huis. Het is een jaarlijkse terugkerende actie. Ieder jaar is het Glazen Huis in een andere stad te vinden. Waar het Glazen Huis volgend jaar komt te staan, is nog niet bekend. Ook is het nog niet zeker of er volgend jaar wel een Glazen Huis komt.

Foto: Bulletray / NPO 3FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *