Shinshan wint Holland’s Got Talent 2019

Zaterdagavond werd Shinshan de winnaar van Holland’s Got Talent. Hij nam het op tegen zeven andere acts. Met deze overwinning heeft hij een prijs van maar liefst €50.000,- gewonnen. Het geld kan hij gebruiken om zijn talent verder te ontwikkelen. Op de tweede plek is Pietje geëindigd. Adinda eindige op de derde plek.

In totaal streden er acht acts om de winst. De afgelopen vier weken waren er halve finales van de talentenjacht te zien. Uit iedere halve finale gingen twee acts door. Zo deden onder andere Ripley, Pheasant Pluckers, Trinxx, Breaksquad en Sanne mee aan deze finale.

Met de finale komt er een einde aan elf weken Holland’s Got Talent. Het was een bijzonder seizoen. Zo kwam Paul de Leeuw nieuw in de jury. Hij nam de plek van Gordon over. Presentator Humberto Tan was ook nieuw bij de talentenjacht. Hij nam de presentatie over van Johnny de Mol. Zowel Gordon als Johnny stapten over naar SBS6.

Tijdens de vierde halve finale kondigde Humberto aan dat er een nieuw seizoen. Iedereen met talent kan zich nu al opgeven. Of de jury in het nieuwe seizoen ongewijzigd blijft is nog niet bekend. Onlangs tekende jurylid Angela Groothuizen voor twee jaar bij. Collega jurylid Chantal Janzen is ook nog druk bij RTL. Dus de twee zullen vast en zeker in de jury te zien blijven.

Chantal gaf aan het begin van de avond nog aan dat ze het fijn vond om met Paul en Humberto samen te werken. Chantal presenteerde vorig jaar nog het programma Dance Dance Dance. Maar deze dansshow is verhuisd naar SBS. Daar nemen Wendy van Dijk en Jandino Asporaat de presentatie voor hun rekening.

Foto: William Rutten

Geef een reactie