Sieneke duikt de modder in voor nieuw SBS6 programma

Zangeres Sieneke is één van de vele Bekende Nederlanders (BN’ers) die te zien is in Helden door de modder VIPS. Dat maakte SBS6 bekend in een persbericht. In het nieuwe programma duiken BN’ers samen met een vriend of familielid de sportieve uitdaging aan. Zij vragen op deze manier aandacht voor het werk van KNGF Geleidehonden.

De BN’ers moeten een loodzware Strong Viking Obstacle Run parcours in Spaarnwoude met allerlei spectaculaire hindernissen. De teams zijn nog niet helemaal compleet. Daarom roepen de deelnemers hun fans in om te helpen. Het programma is in het najaar te zien bij de commerciële zender.

Sieneke vormt onder andere met John de Bever een team. Dat maakte de zanger zaterdag zelf bekend op Twitter. Turner Jeffrey Wammes is nog op zoek naar iemand voor in zijn team. Dat liet hij weten via Instagram. Naast Sieneke, John en Jeffrey zullen ook Inge de Bruijn, Danny Froger, John de Wolf en Ferry Doedens te zien. De presentatie ligt in handen van Viktor Brand en Kim-Lian van der Meij.

Ferry zal samen met Pip Pellens een team vormen. De twee kennen elkaar van de soap Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). Anouk Maas, ook bekend van GTST, is samen te zien met Anouk Hoogendijk. John gaat het samen proberen met Steven Brunswijk. Danny vormt een team met Natasja Froger. Jeffrey gaat samenwerken met Inge en Britt Scholte gaat het proberen met Moise Trustfull.

De obstacle run tijdens Helden door de modder VIPS staat symbool voor de hindernissen die mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking elke dag met hulp van hun geleidehond overwinnen. Samenwerking, teamwork en het verleggen van grenzen staat daarbij centraal. Met het programma vraagt KNGF Geleidehonden om meer begrip voor de positie van mensen met een beperking, waarbij de betekenisvolle rol van de geleidehond duidelijk wordt getoond. De teams strijden in de voorrondes om een plek in de finale. Welk team wordt dit jaar de winnaar van Helden door de Modder VIPS?

Ben jij een enorme fan van een van de deelnemende BN’ers en wil je samen met hem of haar de sportieve uitdaging aangaan voor het goede doel? Geef je dan nu op! De opnames starten in mei en aanmelden kan via www.sbs6.nl/heldendoordemoddervips.

Helden door de modder VIPS wordt geproduceerd door Skyhigh TV.

Foto: Reinier Bergsma

Geef een reactie