Sinterklaas komt ook aan in Meerdijk

Op pakjesavond kan Sinterklaas het fictieve dorp, Meerdijk, niet voorbij rijden. Gelukkig voor de kinderen in Meerdijk zal Sinterklaas gewoon langs komen. Maar het loopt niet helemaal zoals gepland. Voor Laura (Jette van der Meij) is het lastig om een geschikte Sinterklaas te vinden. Ieder jaar kroop Jef (Bartho Braat) in de huid van de Goedheiligman.

Maar dit jaar bleek Jef hiervoor geen tijd te hebben. Dus moest Laura op zoek naar een vervanger. Deze lijkt ze te hebben gevonden in Anton (Joep Sertons). Net wanneer alles goed geregeld bleek te zijn, gebeurde iets opmerkelijks. In Hotel de Rozenboom was geen één Sinterklaas, maar twee. Dit nieuws is een shock voor Laura. Wie is toch die tweede Sinterklaas?

Gelukkig is er in Meerdijk meer dan genoeg ruimte voor twee Sinterklazen. Voor deze speciale gelegenheid keert Bartho wederom terug naar de soapserie van RTL 4. In het begin van het huidige seizoen was zijn personage Jef ook al te zien. Dit had alles te maken met de dood van Maxime (Marjolein Keuning). Of Jef slechts één aflevering te zien zal zijn is nog niet helemaal duidelijk.

De laatste keer bleef Jef een aantal weken in Meerdijk. Vooral Laura had hier grote moeite mee. Maar wie weet houdt Jef het snel weer voor gezien. Wat Sinterklaas allemaal in petto heeft moet nog maar blijken. Voor de (soap)kinderen; Lana, Bram, Nola, Teddy en Manu zal het een spannende avond worden.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *