Sinterklaas viert verjaardag met Paul de Leeuw

Eindelijk is het heerlijk avondje aangebroken. Het is 5 december 2017 en dus pakjesavond. Een avond vol cadeaus, gezelligheid én Paul de Leeuw. Zoals ieder jaar viert Sinterklaas zijn verjaardag samen met Paul. Direct na het NOS Journaal van 20.00 uur is het programma Sint & De Leeuw te zien op NPO 1.

Er zullen wederom veel wensen in vervulling gaan. Gelukkig krijgt Sinterklaas hulp van de Hoofdpiet. Daarnaast mag Cor Bakker de nodige Sinterklaasliedjes gaan spelen. Daarnaast zullen er ook veel cadeaus uitgedeeld gaan worden. Maar zou Sinterklaas zelf ook iets krijgen? Voor de rest blijft het alleen één groot geheim. 

Het wordt ongetwijfeld een gezellige pakjesavond. In het ruim één uur durend programma, wordt het één groot feest. Door het Sinterklaas feest ziet de programmering van NPO 1 er iets anders uit dan normaal. Onder andere De Rijdende Rechter komt te vervallen.

Door Sint & De Leeuw schuift onder andere Opsporing Verzocht op. Het politieprogramma is vanaf 21.40 uur te zien. Direct daarna, rond 22.15 uur, is Opgelicht?! te zien. De dinsdagavond wordt afgesloten door de talkshow van Eva Jinek en zal vanaf 22.55 uur te zien zijn.

Sint & De Leeuw is vanavond vanaf 20.35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Foto: Olivier Thijssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *