Speciale belbus aflevering van Kassa bereikt miljoenenpubliek

Zaterdagavond was er een hele speciale uitzending van Kassa. Niet een live aflevering vol consumentenzaken, maar een speciale aflevering van de Belbus. De bestuurster van de Belbus, Amber, nam het afgelopen jaar door met de kijker. Zo werden veel fragmenten van het afgelopen seizoen nogmaals aan de kijker getoond. Onder andere het bedrijf Energiedirect kwam voorbij.

Dit bedrijf wist anderhalf jaar lang een klant te duperen. De klant was anderhalf jaar lang klant bij het bedrijf. Maar de klant heeft nooit iets getekend. Uiteindelijk erkende het bedrijf de fout en maakte het alsnog goed. Het minst positieve bedrijf van het afgelopen seizoen was Easyjet. Dat bedrijf was vrij laks met een terugbetaling. Een passagier moest namelijk nog €3200,- ontvangen. 

Een half jaar later keerde Amber terug. De passagier werd gebeld door Easyjet. Direct na de opnames heeft Easyjet het bedrag alsnog overgemaakt. Ook kwam er een schoenenverkoper aanbod. Deze verkoper wist schoenen van Rihanna te verkopen. Helaas bleken het geen echte merk schoenen te zijn. Hier waren de klanten niet van gediend. Mede met behulp van Amber kregen zij alsnog hun geld terug.

In totaal keken er zaterdagavond zeker 1.253.000 mensen naar deze speciale Kassa aflevering. Hiermee staat Kassa op plek zes in het kijkcijferoverzicht. Met gemakt won Kassa de vooravond van haar concurrenten. Het marktaandeel voor BNNVARA komt uit op 25,5 %.

De concurrentie had weer eens het spreekwoordelijke nakijken. RTL Boulevard werd rond 18.40 uur bekeken door 739.000 kijkers. Daarvoor ging Eigen huis en tuin van start met 607.000 kijkers. SBS6 wist rond 18.10 uur zeker 321.000 kijkers te bereiken met De 20… Daarna was het weer lachen om de home video’s van Wietze de Jager. Daar keken zaterdagavond zeker 476.000 mensen naar.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *