Sprankelende gastrol voor Marjolijn Touw in ´GTST´

image002 (9)Binnenkort wordt de cast van de RTL 4-soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ weer verrijkt met een sprankelende gastrol. Na onder meer Joke Bruijs, Willeke Alberti, Terence Scheurs, Edwin Rutten en Mary-Lou van Stenis komt Marjoijin Touw tijdelijk in Meerdijk wonen. Ze kruipt in huid van Frederique Weber en zet het leven van Jef op z’n kop.

 

Na weken van revalideren is Jef eindelijk weer op de been. Rik vindt het tijd worden dat Jef gaat daten en regelt via internet een afspraak met Frederique. Jef is hier helemaal niet van gediend en ziet erg tegen de afspraak op, maar uiteindelijk gaat hij toch overstag en blijken ze een klik met elkaar te hebben. Frederique heeft een verborgen talent en Laura moedigt haar, tegen Jefs wil in, aan om haar droom na te jagen.

 

Marjolijn was onder andere te zien in twee theaterproducties van Karin Bloemen en speelde twee solovoorstellingen. Ook speelde Marjolijn een vaste rol in de tv-serie ‘Het Zonnetje In Huis’ en acteerde en zong in verschillende voorstellingen. Zij vertolkte de rol van Mamma Morton in de musical ‘Chigago’ en was ze te zien in verschillende musicals zoals ‘Mamma Mia’, ‘The Wiz’, ‘Ciske de Rat’, ‘Mary Poppins’ en ‘Petticoat’. Op dit moment speelt Marjolijn de rol van Ursula in ‘The Little Mermaid’.

 

Uitzending: vanaf woensdag 13 maart om 20.00 uur bij RTL 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *