Stanley Mauricius keert terug in GTST

Donderdagmiddag maakte GTST acteur Everon Jackson Hooi bijzonder nieuws bekend. De acteur, die beter bekend is als Bing, vertelde dat zijn soapvader Stanley een comeback maakt. Het is alweer negen jaar geleden dat Stanley, gespeeld door Kenneth Herdigein, in Meerdijk rondliep. In 2006 hoopte Stanley dat hij nog een kans maakte bij zijn ex-vrouw Dorethea (Chris Comvalius).

Maar Dorethea stond op het punt om te trouwen met Jef (Bartho Braat). Even leek Dorethea te twijfelen. Ze koos ervoor om met Jef te trouwen. Hierdoor besloot Stanley om Meerdijk te verlaten. Hij ging touren met zijn band. Nu is het weer tijd om zijn zoon Bing een bezoekje te brengen. Of Bing ook zit te wachten om zijn vader weer te zien is nog even de vraag. 

Nog maar kort geleden benaderde Laura (Jette van der Meij) Stanley. Zij vertelde hem dat Bing in de gevangenis zat in verband met de moord op Jan Maes. Net op het moment dat Stanley naar Meerdijk wilde komen, kwam Bing al op vrije voeten. Nu komt Stanley toch terug op dit besluit.

Vanaf volgende week zal Stanley alweer in Meerdijk te zien zijn. Hoe gaan de mensen in Meerdijk reageren op de bijzondere Stanley? De kans is aanwezig dat Laura hem van een hele andere kant gaat leren kennen. Is hij misschien de nieuwe liefde in het leven van Laura?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Otto van den Toorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *