Stijn Fransen stopt definitief met GTST

Het is nu officieel bekend; Stijn Fransen stopt met Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dit nieuws werd donderdag bekend gemaakt door RTL Boulevard. De actrice speelt ruim 2,5 jaar de rol van Sam Dekker. Zij is de dochter van Linda (Babette van Veen). Vanwege een stage opdracht vertrekt Sam uit Meerdijk. Zij kan stage lopen in New York.

Stijn vindt het na 2,5 jaar tijd voor iets nieuws. Zo speelde de actrice ook al in de film Rokjesdag. Wat de actrice precies gaat doen is nog niet helemaal duidelijk. De deuren naar Meerdijk blijven in ieder geval open. Het personage Sam kan dus gewoon weer terugkeren. Maar dat lijkt er op korte termijn niet in te zitten. 

Naast acteren kan Stijn ook goed dansen. Dat bewees ze wel met haar deelname aan Dance Dance Dance. Hierin vormde zij een danskoppel met oud collega Toprak Yalçiner. Samen wisten zij de finale te halen. In de finale werden zij toen tweede. Bekijk hieronder een fragment van Stijn in Dance Dance Dance.

De laatste aflevering met Sam zal op 6 juni te zien zijn. Dan nemen familie en vrienden afscheid van Sam. Hoe Linda daar mee om gaat zal nog moeten blijken. Zij moest vorig jaar al afscheid nemen van haar zoon Rover (Buddy Vedder). Die wilde graag weer terug naar Canada. Wie weet komt hij binnenkort wel weer terug naar Meerdijk. Misschien wel voor het afscheid van Sam.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: William Rutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *