Sylvie Meis terug in de bioscoop

Presentatrice en model Sylvie Meis heeft een rol te pakken in de nieuwe Nederlandse speelfilm Elvy’s Wereld: So Ibiza. De film is gebaseerd op Jill Schirnhofer’s succesvolle boek Elvy’s eigen wereld – So boho. Dat hebben producenten NewBe en Splendid Film zojuist bekend gemaakt tijdens het filmfestival in Cannes.

Andere rollen in de zomerse komedie zijn weggelegd voor Irene Moors, Buddy Vedder en YouTubers Kalvijn, Rutger Vink, Djamila en Bibi. May Hollermann vertolkt de hoofdrol van Elvy. De opnames voor de film zijn deze week van start gegaan en vinden plaats in Nederland en op Ibiza. Elvy’s Wereld So Ibiza draait vanaf woensdag 26 september in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

Elvy’s Wereld: So Ibiza, gebaseerd op het boek Elvy’s Eigen Wereld van Jill Schirnhofer, vertelt over een meisje dat alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen. Onderweg ontmoet zij een hoop bijzondere mensen, BN’ers en fashion influencers. De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (Misfit).

Foto: Screenshot uitzending RTL Late Night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *