Taylor Swift heeft weer een hit te pakken

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift scoort een hit in Nederland. Haar nieuwste single, You Need To Calm Down, is deze week nieuw binnengekomen in de Single top 100. Hiermee is zij de op één na hoogste nieuwe binnenkomer deze week. De hoogste nieuwe binnenkomer is deze week voor rapper Boef. Hij komt namelijk op één binnen met de single Guap, een duet met Dopebwoy.

De videoclip van You Need To Calm Down is ook een groot succes. Sinds 17 juni is de video te bekijken op YouTube. Inmiddels staat het aantal views al 48,528,088. Een verrassende wending is ook zichtbaar in de videoclip. Niemand minder dan Katy Perry duikt erin op. De twee zangeressen waren ooit aartsrivalen, maar lijken nu ineens vriendinnen te zijn geworden.

Taylor’s vorige single, Me een duet met Brendon Urie, heeft ook al veel views op YouTube. De videoclip staat al vanaf 25 april op YouTube en is al door meer dan 216,419,935 mensen bekeken. In de Single top 100 kwam deze single niet hoger dan plek 21. Of de nieuwe single daarover heen komt is nog even de vraag.

Inmiddels is Songfestivalwinnaar Duncan Laurence ook geen nummer één meer. Zijn single, Arcade, staat deze week op plek zes. Inmiddels staat hij wel vijftien weken in de Single top 100. Katy Perry staat overigens ook in de Single top 100. Haar nieuwe single, Never Really over, staat deze week op plek 47.

Dit alles blijkt uit de Single top 100 die iedere week op Dutch Charts te vinden is.

Foto: Wikimedia Commons.

Bekijk hieronder de videoclip van You Need To Calm Down:

Geef een reactie