Temptation Column: oude Demi vs nieuwe Demi

Vorige week heb ik al een column geschreven waarin ik de koppels heb besproken en een voorspelling deed over het verloop van de serie. Nu ik de eerste twee afleveringen heb gezien lijk ik het toch wel ongeveer goed gezien te hebben. Let wel op: spoiler alert.

De serie begon zoals alle seizoenen zijn begonnen. Koppels op het strand te wachten totdat de verleiders op toneel verschijnen. Het enige verschil met voorgaande seizoenen is dat ze een blinddoek om kregen toen de verleiders kwamen. De mannen kwamen stoer uit het water en de vrouwen kwamen met quads. Een ding viel wel op: een eis om als mannelijke verleider mee te doen is dat je een abonnement bij de sportschool moet hebben. Als vrouwelijke verleider moet je met dikke tieten geboren zijn of je moet twee plastic exemplaren aanschaffen.

Wanneer de mannen het strand op komen lopen blijven de vrouwen neutraal kijken, alleen Laura oogt hongerig, of dat komt door de zenuwen. Bij de mannen is dat wel anders als de verleiders het strand op komen rijden met hun te kleine bikini’s. Heikki vergelijkt al snel een verleider met zijn ex en komt erachter dat ze erg op elkaar lijken en kent ook een andere verleider al sinds hij veertien is. Ook de andere verleiders zien bekenden. Het wordt pas grimmig als de verleider Demi zich voorstelt aan Sydney, de vriend van (oude) Demi.

De koppels mogen nog een avond samen eten en bespreken de verleiders. Vooral het gesprek tussen Heikki en Milou is het volgen waard. Hij schijnt verleider Kimberley al lang te kennen en heeft haar zelfs hartjes gestuurd. Maar het was wel vriendschappelijk, benadrukt hij. Want dat doen vrienden.

De bespreking werd bruut verstoord toen de favoriete verleiders van de mannen ze op kwamen halen en de favoriete verleiders van de vrouwen een nachtje bleven bij de vrouwen. Ik denk niet dat we ooit iets ongemakkelijker hebben gezien dan Laura en verleider Maxime. Terwijl er bij Milou en verleider Ricardo meteen een klik leek te ontstaan.

De mannen mochten gelijk mee naar de villa met alle verleiders. Ze werden feestelijk ontvangen door de groep hongerige vrouwen, maar helaas voor de dames ging alleen Heikki in op de uitnodiging en verdwenen de drie andere mannen in hun kamers.

De volgende ochtend wordt Laura ruw wakker gemaakt door verleider Maxime en gaat de ongemakkelijkheid stug door terwijl haar vriend Roger ontbijten al vreselijk intiem vindt. Natuurlijk verschijnt Rick en zijn Vlaamse collega Annelien in beide villa’s met de mededeling dat er weer dates aankomen.

De vrouwen hebben snelle speeddates waar je nog weinig hoogte van kan krijgen. Wel is het meteen duidelijk dat Ricardo niet kan speeddaten en zijn kansen verspeelt bij Milou. En we horen dat Bella en het Beest de lievelingsfilm is van ‘tepelpiercing’ Giorgio.

Bij de mannen zijn het echte dates met avontuurlijke activiteiten. Behalve Roger, die gaat lekker eten op het strand met de rossige Lizzy. Ik verwacht dat, ondanks dat hij zich nu nog op de achtergrond houdt, Roger als een van de eerste de misstap maakt. Bij de relatie van Roger en Laura zie ik wel een grote vergelijking met Tim en Deborah van vorig seizoen.

De eerste twee afleveringen eindigen met drie verleiders die samen een plan hebben hoe ze Milou het snelst kunnen verleiden en besluiten vervolgens dat ze als drie wilde leeuwen binnen een week haar wel in bed krijgen. Zo moeilijk zal het niet worden als we vervolgens verleider Jaimy in de kamer van Milou zien staan…

Elke donderdag verschijnt er op Showbizznetwork een column van Vincent over Temptation Island 2019.  De aflevering(en) uit de column zijn de aflevering(en) die op RTL 5 worden uitgezonden.  

Foto: RTL

Geef een reactie