Thomas Cammaert doet mee aan Dance Dance Dance

Acteur Thomas Cammaert is één van de deelnemers van het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance. Dat maakte Albert Verlinde vrijdagavond bekend in 6 Inside. Thomas is al volop aan het trainen voor het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen zal niet meer bij RTL 4 te zien zijn. Het populaire dansprogramma is namelijk verhuisd naar SBS6.

Donderdagavond maakte Albert bekend dat schaatser Kjeld Nuis ook één van de deelnemers zou zijn. Hij zou samen met zijn vriendin gaan dansen. Maar helaas voor Kjeld kwam er een einde aan zijn relatie. Zijn deelname aan Dance Dance Dance is daarmee ook van de baan. Wie er nog meer mee gaan dansen is nog niet bekend gemaakt. 

In Dance Dance Dance dansen vijf koppels allerlei videoclips na. Zij doen dit voor een goed doel. Het winnende koppel mag een cheque uitdelen van maar liefst €100.000,-. Het afgelopen seizoen werd gewonnen door Goede Tijden, Slechte Tijden koppel Soy Kroon en Holly Mae Brood. Zij stonden in de finale recht tegenover Urvin Monte en Britt Scholte. Deze twee zijn ook bekend van de soapserie van RTL 4.

Thomas werd in 2017 bekend van het spelprogramma Wie is de Mol? Hierin was hij één van de kandidaten. Momenteel is de acteur vaak te zien in Moltalk, de talkshow over Wie is de Mol? In deze talkshow worden alle hints uit het spelprogramma met elkaar besproken.

De presentatie zou wel weer eens in handen van Jandino Asporaat kunnen komen. De presentator gaat op projectbasis aan de slag bij SBS6. Bij RTL 4 raakte hij de presentatie van Dance Dance Dance kwijt. Het laatste seizoen nam Humberto Tan de plek van Jandino over. Wie er naast Jandino komt te staan is nog niet bekend.

Foto: AVROTROS / Michel Schnater

Geef een reactie